Imprimante Canon Pixma

on
Design

Canon a facut organismului Imprimante Canon Pixma  iP100 de simplu, dar elegant. Organismul mat de argint are margini curbate si clasic negru tapiterie. Recursul sau general vizual este destul de ascutite pentru întâlniri de afaceri si prezentari.

Capac iP100 de sus si tava pentru hârtie ori mai frumos în corpul imprimanta pentru transport facil. Daca aveti o punga destul de mare de laptop, poate fi capabil sa alunece iP100 în urmatorii la PC.

Print a calitatii si performantei

IP100 lui variaza de imprimare de calitate de la medie la spectaculoase. Ea a creat documente de tip text, cu cea mai mare parte crisp, scrisori de clare, dar din când în când unele caractere cautat blurrier putin decât altele.

De calitate foto a fost în mod constant remarcabile. Am tiparite ambele 4 x 6 si 8 x 10 imagini. IP100 pronuntata chiar si cele mai mici detalii de peisaje colorate, cu linii clare si adevarate-la-viata de culoare. Ink nu se usuce instantaneu, dar dupa un minut sau doua nu va trebui sa va faceti griji cu privire la întinderea.

Imprimante Canon Pixma  IP100 este, de asemenea rapid. A terminat-o singura pagina a unui text-document Word grele, în mai putin de 15 secunde si de care avea nevoie doar putin peste un minut pentru a rattle off noua mai multe pagini.

I tiparite fara frontiere 4 x 6 fotografie în 50 de secunde si o fotografie 8 x 10 la 2:46. Ambele aceste viteze sunt mai rapide decât modelul de la Canon anterioare, iP90.

Caracteristici Helpful

Aveti posibilitatea sa conectati PictBridge dvs. de-aparat de fotografiat capabil direct la iP100 si imediat a crea printuri. Alternativ, puteti transfera imagini prin capacitatea de IrDa în infrarosu, sau de ante, de la $ 50 pentru o conectivitate optional Bluetooth.

Canon ofera o gama larga de accesorii optionale pentru a face Imprimante Canon Pixma iP100 chiar si mai util pe drum. Adaptor de masina de a costa $ 89, sau puteti opta pentru acumulatorul 99 dolari, care functioneaza timp de aproximativ trei ore înainte de veti avea nevoie de a percepe o din nou.

iP100 Printer: Bad

Costurile ridicate sunt cele mai mari dezavantaje la iP100. Imprimanta în sine este destul de scump. Dar, cartuse de cerneala sunt scumpe, de asemenea. Cartus negru mici se vinde pentru $ 12, precum si tri-cartusul color este de $ 17. În final, veti fi de cheltuieli de aproximativ 25 de centi pentru un full-color 4 x 6, si de aproximativ 3 centi pentru o scrisoare de dimensiuni foaie de negru-si-text alb.

Fara a acumulatorul optional, optiunea dvs. numai puterea este adaptorul de curent alternativ, care nu este ideal pentru multe on-the-go sarcini. Deci, cu exceptia cazului în planurile dvs. de utilizare includ acces constant la o priza electrica va trebui sa factor în costul adaptor de masina sau baterie.

Si daca aveti nevoie de documente de tip text perfect clare pentru utilizarea de afaceri, iP100 este o alegere discutabila.

Buna Overall Value

Imprimante cu jet de cerneala portabil sunt foarte mult un produs de specialitate care vizeaza persoanele care au cu adevarat nevoie de amprente din mers. Veti sacrificiu unele de calitate si viteza prin alegerea unei imprimante portabile, cum ar fi Imprimante Canon Pixma iP100, dar foarte putine imprimantele pot oferi acest tip de performanta într-un astfel de pachet portabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu